Information runt Bänk-SM

Plats och tid
Sydnnärkehallen Idrottsvägen 3, 694 30 Hallsberg
Hallen består av en ishall och boll hall. Vi kommer vistas i bollhallen och det är skyltat var lyftare, coacher, domare och publik ska vara.
Lördag 7.00-19.30
Söndag 7.00-17.00

Parkering
Parkering finns gott om runt hallen.

Mat och dryck
Det kommer finnas en liten kiosk i anslutning till hallen som säljer kaffe, fika, läsk, varmkorv och toast. I hallen kommer Nocco och Barebells säljas.
Ica Allé är närmsta mat affären som är 10 min promenad bort, eller 3 min med bil. Affären ligger mellan stationen/hotellet och hallen. Så man går förbi den på väg till hallen. Öppettiderna är 7.00-22.00.
Micro kommer finnas på plats.

Träning
Vill man träna under mästerskapet får man INTE göra det i hallen. Tävlingen kommer pågå för fullt båda dagarna. De som är där för att tävla ska ha full tillgång till utrustningen. Vill man då träna hänvisas man till atletklubben. Ta kontakt med någon av funktionärerna om du vill träna. Atletklubben ligger ca 1 km bort.

Bastu
Bastu tiderna är begränsade till 10.00-15.30 och finns i hallen bredvid. Säg till en funktionär om du behöver basta under denna tiden. Alternativ för bastu kan vara att klä sig i en sopsäck under kläderna och klä på dig ordentligt och promenera. Duscha varm i klädd plastpåse är med effektivt.

Prisutdelning
I slutet av varje start sker prisutdelning för samtliga i den starten. Så din tävling pågår från att du vägt in till att prisutdelningen är färdig. Alla deltagare får utöver de vanliga medaljerna minnesplaketter samt att de kategorier med flera deltagare har poängtävlingar. Hos de kategorier med minst 20 deltagare får topp tre pokaler för bästa poäng 1-3. I de kategorier med över 10 deltagare får den med bäst poäng en pokal.
Utrustad bänk:
Herr seniorer topp 3 pokaler från HAK + Topp 1 glasplakett från SSF
Dam seniorer topp 3 pokaler från HAK + Topp 1 glasplakett från SSF
Klassisk bänk:
Herr ungdomar topp 3 pokaler från HAK
Herr juniorer topp 3 pokaler från HAK
Herr M1 topp 3 pokaler från HAK
Herr M2 topp 3 pokaler från HAK
Dam ungdomar topp 3 pokaler från HAK
Dam juniorer topp 3 pokaler från HAK
Dam M1 topp 3 pokaler från HAK

Coacher
Tänk på vilken klädsel ni enligt reglerna skall använda på tävling. Felaktig klädsel = inget coachande.
Sidan 26 g i regelboken.
Lyftares coach/-er skall bära klubboverall eller kortbyxor av sporttyp kombinerat med t-shirt samt sportskor. All utrustning som bärs skall följa SSF:s och IPF:s regler gällande sponsorlogor.
Regelboken: https://www.styrkelyft.se/uploaded_files/tavling-regelbok-ssf-2023-x.pdf
Du kommer också behöva ha med penna.

Övrigt
Vi kommer sälja SM T-shirt på plats samt andra t-shirts från Thor Fitness, Bänkpress.nu samt gummiband och magnesium från tyngre.

Lämna ett svar